Kun kr 3.750,-

For å delta på kurset må du klikke av på "Abonner på vår e-postliste" slik at vi kan sende deg e-poster i forbindelse med kurset. Ved å abonnere på vår e-postliste samtykker du samtidig til at Krystallklart budskap AS kan sende deg vårt nyhetsbrev. Vi lover å ikke spamme mailboksen din og du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake. Du kan lese mer om personvern og vilkår på www.krystallklart.no/vilkår

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Na81h1xhtgqpopythvgn skjermbilde 2020 05 14 13.33.34

Beste praksis for vellykkede videomøter

Dette er kurset for deg som ønsker effektive, nyttige og gode videomøter, enten du er møteleder eller møtedeltaker.

Kurset vil gi deg konkrete verktøy og tips til hvordan du kan forberede, lede og gjennomføre korte og effektive videomøter som fører til resultater.

Kurset består av 5 moduler som hver består av to leksjoner:

Leksjon 1: Kursforedrag. Her vil kursleder gå gjennom dagens tema, med tips og råd, og forklaring av verktøy.

Leksjon 2: Dette er et opptak av "Spørsmål- og svar" av kurset som gikk i uke 14. Dersom du har noen spørsmål, kan du sende disse rett til kursleder: [email protected]. Merk eposten din med "Spørsmål Videomøter".

Verktøy: Sjekkliste for møtelederen, mal på agenda, brief og referat, 12 gyldne regler for en krystallklar presentasjon m/Powerpoint.

Kursinnhold:

 1. Modul 1: Dette må du tenke på før du kaller inn til møte og rett før du starter. Vi lærer bort hvordan du utarbeider en skikkelig god agenda som motiverer, en tydelig brief som sikrer skreddersydde og spissede presentasjoner og hvordan du bruker sjekklisten for å effektivisere og kvalitetssikre forberedelsene til møtet ditt.
 2. Modul 2: Dette er tekno-dagen! Vi ser på forskjellige tekniske løsninger som hjelper oss å gjennomføre effektive videomøter.
 3. Modul 3: Beste praksis for deg som er møteleder. Hvordan kan du styre møtet på en trygg og engasjerende måte?
 4. Modul 4: Beste praksis for deg som er møtedeltaker og referenten. Her er det mange nyttige tips å ta med seg!
 5. Modul 5: Lynkurs i retorikk og presentasjonsteknikk. Du får smarte tips til hvordan du kan utarbeide korte, tydelige og strukturerte presentasjoner som overbeviser og engasjerer. Du får også tips til hvordan du kan formidle ditt budskap på en god måte under et videomøte.

Kurset inkluderer 1 til 1 oppfølgning fra kurslederne. Du velger selv hvem du vil snakke med; Tekno-nerden Thomas eller Møte-poteten Anne Karin.

Alle deltakerne blir med i vår lukkede kursgruppe, hvor du kan stille spørmål, be om hjelp og hjelpe andre. Det er mye læring i å hjelpe andre!

Praktisk informasjon:

 • Du får tilgang til kursinnholdet i 1 år.
 • Du får support underveis via e-post og lukket kursgruppe på Facebook.
 • 1 til 1 oppfølgning fra kurslederne.
 • Trygg betaling via Stripe.
 • Ordinær pris er kr. 4.950,-
  På grunn av den ekstraordinære situasjonen mange bedrifter er i for tiden, tilbys kurset til kun kr. 2.450,-
 • 14 dagers angrerett. Er du ikke fornøyd etter å ha fullført kurset, får du pengene tilbake. 

Dette sier våre deltakere:

“Har deltatt på "Beste praksis for vellykkede videomøter" med 1 daglig økt fra kl. 10.00. Etter økt har vi kunnet sende inn spørsmål til Anne Karin, og så har det vært en ny seanse kl. 14.00 hvor de har svart på spørsmålene vi har sent inn. Super effektiv måte å heve kompetansen på gjennomføring av webinar, og mange gode tips og triks å få. Veldig bra opplegg og kan anbefales!”

O. E. Hagen, SpareBank 1 SNN

“Det faglige innholdet var svært relevant og jeg har hatt stor nytte av kunnskapene jeg lærte i etterkant av kurset. Anne Karin og Thomas leverer kvalitet, de er godt forberedt og budskapet presenteres  på en behagelig og interessant måte med en snert humor. Kurset var lagt opp interaktivt, slik at man ikke bare ble en passiv deltaker. Vi hadde mulighet til å stille spørsmål, booke en – til – en – samtale og kommentere i chatten underveis i forelesningen.  Dermed ble det litt sosialt, også, noe jeg satte pris på i daværende situasjon. Jeg vil anbefale kurset til alle som bruker videomøter i arbeidshverdagen!”

Sissel Kvam

“Takk for meget nyttig kurs. Jeg meldte meg på kurset Beste praksis for vellykkede videomøter fordi jeg ønsket å fremstå profesjonell på nett. I dag kjører jeg mine videomøter med trygghet, jeg har god kontroll på møtene, har struktur og vet hvordan jeg skal få energien til å nå mottaker. Kurset anbefales på det sterkeste til alle som ønsker å fremstå profesjonelt på videomøter. Anne Karin er en tydelig kursholder, hun er profesjonell og meget dyktig i sitt fag. ”

Finn Chr. Borchgrevink